Περίεργη (έμμεση) παραδοχή Γούτου: Δεν γνωρίζω όλα τα θέματα του Δήμου Αιγιάλειας

Η πρώτη γκάφα Γούτου ήταν όταν ενώπιον βουλευτών και στελεχών της ΝΔ που ειχαν πρωτοσταήσει να φύγει η Σχολή Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο, καταφερόταν κατά του Δημάχου Καλογερόπουλου ότι δεν έκανε όσα έπρεπε "για να μείνει η Σχολή".

Τώρα έχουμε και μια δευτερη περίεργη γκάφα. Ο κ. Γούτος ομολογεί ότι δεν γνωρίζει τα θέματα του Δήμου του, παρά το γεγονός ότι είναι ενεργός στο Δημοτικό Συμβούλιο για 4 συνεχόμενες θητείες.

Η γκάφα Γούτου έγινε ενώπιον δημοτών όπου τους είπε: "Θα επισκεφθώ ένα - ένα όλα τα σπίτια των δημοτών, θα χτυπήσω κάθε πόρτα και θα ζητήσω να μαθω τι τους απασχολεί".

Φυσικα τα πράγματα είναι εντελώς ανάποδα. Είναι το δημόσιο πρόσωπο που πρέπει να γνωριζει άριστα όλα τα προβλήματα της περιοχής - αυτή είναι η δουλειά του - και ασφαλώς είναι αυτος που αν χτυπήσει μια - μια τις πόρτες των δημοτών πρεπει να το κάνει για να τους ενημερώσει ότι γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα τους και τι θα κάνει με αυτά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κ. Γούτος προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις διότι δεν έχει την επιθυμητή διείσδυση στην κοινωνία της Αιγιάλειας. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι για να συγκροτησει ψηφοδέλτιο επιστρατεύει ολόκληρες οικογένειες, σύφωνα τουλάχιστον με τις... "κακές γλώσσες" σχολιάζουν την δημόσια ζωή στην περιοχή.