"Μοναχός" καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Αιγίου

«Καμπάνα» σε υποτιθέμενο «μοναχό» που αυτοανακηρύχθηκε και σε «Μητροπολίτη» στην Κύπρο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Αιγίου! Καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκισης για όσα είχε κάνε στο Αίγιο όπου είχε προβεί ακόμη και σε καθιστική διαμαρτυρία και απεργία πείνας!

Πρόκειται για τον Μοναχό ο οποίος  το 2017 είχε απασχολήσει το Αίγιο και την πανελλήνια κοινή γνώμη καθώς είχε εγκατασταθεί στην πλατεία έξω από το Επισκοπείο.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει ότι: “ο μοναχός Χριστόδουλος Δ., που κατάγεται από τα Σταφιδάλωνα Αιγίου, παρουσιάζεται με την ιδιότητα του Αρχιμανδρίτου και από την 18η Ιουνίου 2017 έχει εγκατασταθεί στην πλατεία έξω από το Επισκοπείο ζητώντας προστασία και διορισμό”!

Στην συνάντηση του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε τα  αιτήματα του και ο Σεβασμιώτατος του διευκρίνισε ότι δεν μπορούν ικανοποιηθούν διά τους κάτωθι λόγους:

Επειδή ως γνωστόν, λιθοβόλησε την Εικόνα της Παναγιάς της Τρυπητής. Έχει αποβληθεί από τό Άγιο Όρος όπου και μόναζε.  Αμφισβητείται η εγκυρότητα της χειροτονίας του. Κατόπιν τούτου ο "μοναχός" δεν μπορεί να έχει θέση στην Ιερά Μητρόπολη», κατέληγε η ανακοίνωση.