Γούτος: «Η Αιγιάλεια δεν μένει στο χθες. Προχωρά Μπροστά, προχωρά στο Αύριο»

Με αφορμή την κατάθεση του Συνδυασμού, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας και Επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» κ. Χρήστος Γούτος, δήλωσε:

«Καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Αλλαγής για την Αιγιάλεια. Με 388 υποψηφίους, πετύχαμε μια σύνθεση και ένωση δυνάμεων που αντιπροσωπεύει όλη την τοπική κοινωνία, που εγγυάται ότι ο τόπος μας θα προχωρήσει Μπροστά, θα χτίσει το Αύριο για Όλες και για Όλους τους Αιγιαλείς πολίτες. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με πολλή δουλειά και αφοσίωση στον κοινό στόχο και το κοινό μας Όραμα, να παράξουμε έργο σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου μας, πετύχαμε μια εντυπωσιακή και μεγάλη, ευρεία και πλατιά συνεργασία Αιγιαλών. Είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα της ενεργοποίησης και συμμετοχής όλων για να κάνουμε τον τόπο μας όπως τον ονειρευόμαστε και όπως του αξίζει να είναι. Κάνουμε την υπέρβαση βάζοντας πάνω από όλα την ανάγκη να φέρουμε μια Νέα Μέρα στην Αιγιάλεια.

Καταρτίσαμε πρόγραμμα με ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις. Ένα πρόγραμμα που αγγίζει όλους τους τομείς της Καθημερινότητας, των Αναγκών, των Υποδομών, αλλά και των Αναπτυξιακών δράσεων που πρέπει να αναπτυχθούν στον τόπο μας. Διαμορφώσαμε ένα Σχέδιο με τομές και παρεμβάσεις που συμβαδίζουν με την Σύγχρονη Εποχή στην οποία αξίζει να ζει η Αιγιάλεια και να απολαμβάνουν οι πολίτες της.

Κυρίως, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ικανών και αποφασισμένων, με γνώση και εμπειρία, μα πάνω από όλα, με όρεξη να επιτελέσουν την αποστολή της υλοποίησης αυτού του Σχεδίου.

Πρωταρχικός παράγοντας για εμάς είναι να υπηρετήσουμε Όλους τους Συμπολίτες με Ήθος, με Αξιοπρέπεια, με Συνέπεια. Δεσμευόμαστε για έναν Δήμο φιλικό και ανοικτό σε Όλους τους πολίτες. Για έναν Δήμο σύγχρονο, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για Όλους. Δεσμευόμαστε για ένα Δήμο που θα αναπτύσσεται προς όφελος όλων και κυρίως των παιδιών μας.

Στις 8 Οκτωβρίου, ενώνουμε Όλοι Μαζί τις δυνάμεις μας.

Η Αιγιάλεια δεν γυρνά στο χθες. Προχωρά Μπροστά, προχωρά στο Αύριο!».