«300άρα» υποψηφίων ανακοίνωσε ο Καλογερόπουλος

«Κοίταξε το σήμερα, θυμήσου το χθες, ψήφισε για το αύριο». Με αυτό το σύνθημα απευθύνθηκε ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος στους δημότες κατά την εκδήλωση παρουσίασης νέων μελών που ανακοινώθηκαν και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αιγιάλεια Τώρα».

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στον πεζόδρομο Ευθύμιου Γάτου στην πλατεία Αγίας Λαύρας, ο δήμαρχος έκανε γνωστά ονόματα επιτυχημένων Αιγιαλέων στους τομείς που δραστηριοποιούνται, οι οποίοι συμπορεύονται με αυτόν με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για προσφορά.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ανακοίνωσε ακόμα 125 υποψήφιους, οι οποίοι έρχονται να συμπληρωθούν στους πρώτους 178 και πλέον ξεπερνούν τους 300! Με αυτόν τον τρόπο, ο δήμαρχος έχει σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιό του με λίγες θέσεις να παραμένουν ανοικτές, δείχνοντας έτσι ότι τους προηγούμενους μήνες γίνονταν πυρετώδεις προετοιμασίες.

«Παρά τα εμπόδια που βρήκαμε μπροστά μας, παρά τα προβλήματα που μας έβαλαν για να μη γίνει τίποτα, εμείς τα καταφέρνουμε. Την άλλη βδομάδα θα γίνει η συναυλία με αφορμή την ολοκλήρωση της πλατείας. Μου δίνετε την πεποίθηση ότι η προσπάθειά όλων μας, για τον κόσμο, θα μας οδηγεί να καταφέρνουμε τα πάντα. Θα συνεχίσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και θα κάνουμε κι άλλα. Το επόμενο διάστημα μέσα από διαβούλευση θα προτείνουν όλοι όσα θέλουμε να γίνουν. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, πάμε μαζί δυνατά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δ. Καλογερόπουλος!