Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας παρουσιάζει το έργο "Επανασύνδεση" του Ντέιβιντ Μάμετ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας στο πλαίσιο της ενότητας Πατρινοί Δημιουργοί παρουσιάζει το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ Επανασύνδεση  σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα ανθρώπινο που φωτίζει τη σχέση γονιού και παιδιού

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί  για τη Παρασκευή  23 Μαρτίου 2012, στις 21:30.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια κόρη έρχεται να συναντήσει τον πατέρα της 20 χρόνια μετά το χωρισμό του από τη μητέρα της. Έχει να τον δει από τεσσάρων ετών.Εκείνος είναι βετεράνος του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου, πρώην αλκοολικός, που προσπαθεί να ορθοποδήσει από την αποτυχημένη προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Η κόρη είναι παντρεμένη κι ο γάμος της περνάει κρίση.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, πατέρας και παιδί προσπαθούν να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο και να επουλώσουν τα τραύματα που κουβαλούν από τη διαλυμένη οικογένεια. Παρ' όλα αυτά επιθυμούν και οι δυο την επανασύνδεση σαν τη μοναδική προοπτική για να συμφιλιωθούν με το παρελθόν και την τωρινή τους μοναξιά.

Στο έργο του Μάμετ η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη έως αδύνατη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και τη μοναδική λύση. Ένα έργο ιδιαίτερα ανθρώπινο που φωτίζει τη σχέση γονιού παιδί.

 Συντελεστές:

Μετάφραση σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανιδης

Σκηνικά κοστούμια:Κένυ Μακ Λέλαν

Μουσική επιμέλεια: Άκης Σιδέρης

Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Σοφός ,Σταυρούλα Μάκρα.

 Το έργο θα παίζεται μέχρι 31 Μαρτίου 2012 εκτός Δευτέρας και Τρίτης.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.