ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ '' ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟ...'' ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΠΑΤΡΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ '' ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟ...''

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιδικό μιούζικαλ , ένα θέαμα πολυμέσων  , γεμάτο μουσική , χορό ,τραγούδι , προβολές , χρώματα .

Ένας ύμνος στη φύση , μια οικολογική περιπέτεια , που δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει , αλλά και συνάμα να εκπαιδεύσει τους μικρούς θεατές , στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες που θα σέβονται και θα προστατεύουν το περιβάλλον . Μία μαγική παράσταση που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ παρουσιάζει ηθοποιούς και ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ επί σκηνής σε παράλληλη δράση και διάλογο μεταξύ τους .


 Κινούμενα σχέδια που δημιουργήθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αυτό το θέμα πολυμέσων που  συνδυάζει την παραδοσιακή μυθοπλασία , το αίνιγμα ,τα μάγια ,  τη λύση , με τις σύγχρονες τεχνικές .

Ένα έργο που εκτός από την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος , προωθεί αξίες όπως η φιλία , η ομαδικότητα , η αγάπη , η δύναμη της συγχώρεσης , η πίστη στη δεύτερη ευκαιρία , η απονομή δικαιοσύνης .Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση αυτή με τα έντονα κατά διαστήματα διαδραστικά παιχνίδια , κατά την διάρκεια του έργου , δίνει την δυνατότητα στους μικρούς θεατές να συμμετέχουν ενεργά και μέσω της θεατρικής αγωγής να αναπτύξουν δεξιότητες και να κοινωνικοποιηθούν.

Συντελεστες:

 

  Κείμενο - Σκηνοθεσία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΜΑΤΗΣ

  Σκηνικά - Κοστούμια  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΙΔΗ

   Μουσική - Ενορχήστρωση ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΣ

  Χορογραφίες           ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

  Αnimation - Κινούμενα σχέδια ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΓΙΑΚΗΣ

  Προβολές - ειδικά εφέ    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  Φωτισμοί         ΣΟΚΟΛ ΤΟΜΤΣΙΝΙ

 

 Παίζουν  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ,  ,ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗ , ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ  , ΡΗΝΙΩ ΚΑΖΑΚΟΥ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΜΑΤΗΣ

 

   Μαζί τους τα 2 ΚΑΡΤΟΥΝ ,  ο ΑΝΕΜΟΣ και ο ΠΑΠΠΟΥΣ [ με τη φωνή του Γ.Λιβανού ]