Ο Gummy Bear έρχεται στις Πατρινές αίθουσες.

Την επόμενη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την εταιρεία Audio Visual μία παιδική γιορτινή ταινία με τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων, τον Gummy Bear στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, γεμάτη περιπέτειες και μουσική.

O Gummy Bear μαζί με την τρελλοπαρέα του, τη Γάτα, τη Νυχτερίδα και τον Χαμαιλέοντα, αγωνίζονται να σώσουν τα Χριστούγεννα και τον Αι Βασίλη.

Μετά το τέλος της ταινίας, ο Gummy Bear θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Πλάτσα Μπλουμ» καθώς και νέα ακυκλοφόρητα video clips!

Είναι παραμονή Χριστουγέννων, ο Gummy Bear και οι φίλοι του - η γάτα Κάλα, η νυχτερίδα Βαμπίρο και ο Χάρι ο χαμαιλέοντας - μαθαίνουν από τα ξωτικά ότι ο Αι Βασίλης έχει εξαφανιστεί! Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε στο Βόρειο Πόλο να μάθουν τι συμβαίνει και να σώσουν τα Χριστούγεννα. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ο Αι Βασίλης πήγε διακοπές στο Νησί των Χριστουγέννων, όπως κάνει κάθε χρόνο, όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε!

Μόλις φτάνουν στο Νησί των Χριστουγέννων μαθαίνουν από ένα τάρανδο και ένα ελάφι, ότι ο Αι Βασίλης εξαφανίστηκε μαζί με ένα εξωγήινο με το όνομα Άλεν. Ευτυχώς για τον Gummy Bear και την παρέα του ο Αι Βασίλης δεν ήταν μακριά. Ο Άλεν τον είχε μεταφέρει σ’ ένα κοντινό νησί και τον είχε πείσει ότι είχε σταματήσει μ’ ένα μαγικό τρόπο το χρόνο, με σκοπό να μην γυρίσει πίσω και να παρατείνει τις διακοπές του. Ο Gummy Bear με τη βοήθεια των φίλων του ξεσκεπάζει την απάτη του Άλεν και πείθει τον Αι Βασίλη ότι πρέπει να επιστρέψει κατεπειγόντως για να προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Άλεν όμως δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τον Αι Βασίλη τόσο εύκολα. Θέλει να τον πάρει πίσω στον πλανήτη του για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους δικούς του φίλους. Ο Gummy Βear αποφασίζει λοιπόν να διαγωνιστούν στο χορό και όποιος κερδίσει θα πάρει μαζί του τον Αι Βασίλη. Όταν ο Άλεν χάνει, ο Gummy Bear του εξηγεί ότι μπορεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα ακόμα και χωρίς τον Αι Βασίλη. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το μαγικό του ραβδάκι και να γίνει ο ίδιος Αι Βασίλης στο δικό του πλανήτη και να μοιράσει ο ίδιος δώρα στα παιδιά. Έτσι όλοι θα ήταν χαρούμενοι και όλοι θα έπαιρναν τα δώρα τους εγκαίρως!

Πρόκειται για μία νέα, χαρούμενη ταινία για τα φετινά Χριστούγεννα με τον αγαπημένο μας ήρωα Gummy Bear που αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες και την υπέροχη μουσική του!

Στην ταινία που θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, ακούγονται οι φωνές των:

Gummy Bear – Νικόλας Στραβοπόδης

Βαμπίρο - Χρήστος Γρηγοριάδης

Αι Βασίλης - Θανάσης Δρακόπουλος

Κάλα - Χριστίνα Κωνσταντίνου

Άλεν, Ρούντυ – Γιώργος Ρούσσος

Χάρι – Χάρης Βαρθακούρης

Αφηγητής – Ήζυ Κουτιέλ.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί από τις 28/11/2013 και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.

Το φαινόμενο «Gummy Bear»

Ο Gummy Bear δημιουργήθηκε το 2006 και διαδόθηκε πολύ γρήγορα μέσω viral videos με αποτέλεσμα να είναι ο νο1 ήρωας στο Internet με πάνω από 1 δις views μόνο στο You Tube!

Τα δύο επίσημα κανάλια του Gummy Bear στο You Tube έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα το 1.5 δις views και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με μέσο όρο 2 εκ. views την ημέρα, ενώ μαζί με τα ανεπίσημα fan videos πλησιάζουν τα 3 δις!

Το κανάλι του Gummy Bear στο You Tube βρίσκεται στην 27η θέση των μουσικών καναλιών και στην 67η θέση όλων των καναλιών με τις περισσότερες θεάσεις.

Ο Gummy Bear όμως σημειώνει επιτυχία και εκτός You Tube! Τα τραγούδια του αγαπημένου μας ήρωα έχουν κυκλοφορήσει σε πάνω από 40 χώρες ενώ έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 27 διαφορετικές γλώσσες. Έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή πωλήσεων σε πάνω από 12 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, όπου οι πωλήσεις του Gummy Bear σε CD και DVD ξεπέρασαν τις 500.000 αντίτυπα.

Στην Ελλάδα ο Gummy Bear πρωτοεμφανίστηκε το 2009 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους πιο γρήγορα από κάθε άλλο νέο animated ήρωα!

Ο Gummy Bear είναι αυτός που μας έμαθε το γνωστό σε όλους τραγουδάκι «Θα’μαι Καλό Παιδί».

Αξέχαστη έχει μείνει και η η παρθενική του εμφάνιση του Gummy Bear στο THE MALL ATHENS με χιλιάδες κόσμου να θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του!