Ένας από τους πιο προβεβλημένους εκπροσώπους της ελληνικής hip hop στην Πάτρα. Μηδενιστής στο Fabric

Μηδενιστής ή Παναγιώτης Μπουγάς

 Αγαπημένος της νεολαίας και από τους εκπρόσωπους του σύγχρονου hip hop ο Μηδενιστής θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση απόψε στο κέντρο Fabric.

Ο «Μηδενιστής» ή Παναγιώτης Μπουγάς έκανε την δυναμική είσοδο του στο ελληνικό «hip hop» ως ηγετικό μέλος του συγκροτήματος των «Ζωντανών Νεκρών».Το 1997 κυκλοφόρησε η πρώτη δουλειά των «Ζωντανών Νεκρών» με τίτλο «ΖΝ Εντολές», με το οποίο έγιναν γνωστοί στην ελληνική hip hop σκηνή.

Το 1998 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Πρώτος Τόμος». Το άλμπουμ αυτό τους καταξίωσε πλέον και τραγούδια από αυτή τη δουλειά ακούγονται ακόμα και σήμερα.

Μετά από μία περίοδο αποχής, ο «Μηδενιστής» επιστρέφει το 2002, αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης παρουσιάζοντας την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον γενικό τίτλο «Μεγάλος Ήρωας», ένα άλμπουμ που εντυπωσίασε.

Το 2004 ο «Μηδενιστής» επιστρέφει με το νέο του δίσκο με τίτλο «Στίχοι Σαν Φωτιά». Με ένα νέο πιο ήπιο τόνο, με περισσότερη έμφαση στον κοινωνικό και ερωτικό στίχο ο «Μηδενιστής» τώρα περνάει σταδιακά το στίγμα του και στην mainstream σκηνή απόδειξη το γνωστό σε όλους ερωτικό του κομμάτι με τίτλο «Αφιερωμένο».

Το 2006 συμμετέχει και στα Mad Video Music Awards σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον Nino και αποσπάνε πολύ θετικές κριτικές.

Στα τέλη του 2008 ο «Μηδενιστής» κυκλοφόρησε τη νέα του δουλειά με τίτλο «50/50» ενώ το πρώτο κομμάτι που ξεχώρισε και το οποίο και οπτικοποιήθηκε είναι το «Θεέ μου άκου με», ένα τραγούδι που ακούστηκε πολύ και στα ραδιόφωνα.

Nαι. Είναι το πιο σέξι ντουέτο της χρονιάς: Διαβάσε τις... αποδείξεις!

Το 2009 συνεργάστηκε με την Αντιγόνη Τσιπλακίδη στο single «Όλα» και το 2010 εκπλήσσει ξανά το κοινό με το «Πρώτη νύχτα» σε συνεργασία με την Ελεάννα Αζούκη.

Το 2011 ο Μηδενιστής επιστρέφει με ένα νέο single αντάξιο της «βασιλικής» του φήμης.

Οι παράξενες εικόνες της φαντασίας , γίνονται μια ζωγραφιά για δυο ερωτευμένους και μέσα σε αυτήν αποτυπώνεται ολόκληρος ο κόσμος τους.

Το hit single «Μια Ζωγραφιά» (Ο Κόσμος Μας) είναι σε μουσική/παραγωγή Lemonplay και στίχους Μηδενιστή. Σε αυτό το τραγούδι ο Μηδενιστής μοιράζεται τις φαντασιώσεις του με την νέα και ταλαντούχα Demy.

Το τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα και όλοι το ζητάνε… είναι σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς! Μέσα σε λίγες εβδομάδες εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις του Media Inspector και έχει σχεδόν 7.000.000 views στο YouTube! Το single «Μια Ζωγραφιά» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Φέτος συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα στο «Reggaeton», που κυκλοφόρησε διεθνώς και με ένα απίστευτο video clip, μετατράπηκε σε ένα από αυτά τα φαινόμενα, που το ανέβασαν στις λίστες με τα καλύτερα του διαδικτύου. Μουσική: Alex Leon, Pavlos Manolis και παραγωγή: Alex Leon. Μια υπογραφή που συνοδεύει τις επιτυχίες. Στίχοι: Μηδενιστής, S- Key.