Ο πρώτος ουρανοξύστης της Αθήνας (200 μέτρα - ο υψηλότερος στη Μεσόγειο)

Επικεφαλής και μεγαλομέτοχοι εισηγμένων εταιρειών, επιχειρηματίες και ασφαλώς εγχώριοι και ξένοι επενδυτές, θεσμικοί και μη, συγκαταλέγονται μεταξύ όσων έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ένα από τα 200 πολυτελή διαμερίσματα που θα αναπτυχθούν στον πύργο κατοικιών Marina Tower, που παρουσίασε χθες η Lamda Development.

Πρόκειται για το πιο ψηλό από τα συνολικά έξι κτίρια πύργων που θα κατασκευαστούν στην έκταση του καθώς θα εκτείνεται σε συνολικό ύψος 200 μέτρων, όντας ο πρώτος ουρανοξύστης άνω των 150 μέτρων στην Ελλάδα, αλλά και ο υψηλότερος παραθαλάσσιος πύργος στη Μεσόγειο. Το Marina Tower χωροθετείται στο παραθαλάσσιο τμήμα, στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Η επιφάνεια του ακινήτου θα ανέρχεται σε περίπου 45.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 200 διαμερίσματα υψηλής πολυτέλειας, με το έργο να εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε περίπου πέντε χρόνια από σήμερα. Το συνολικό ύψος της επένδυσης δεν ανακοινώθηκε χθες, ωστόσο πηγές της αγοράς εκτιμούν ότι το κόστος είναι πιθανό να προσεγγίσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Το κόστος αγοράς υπολογίζεται ότι θα ξεκινά από τα 7.500 – 8.000 ευρώ/τ.μ. και θα αγγίζει ακόμα και τα 25.000 ευρώ/τ.μ. για ένα διαμέρισμα στον 45ο όροφο. Οι κατοικίες θα διαθέτουν από ένα έως και τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ στο ρετιρέ θα προσφέρονται έως και πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτική πισίνα.

Όλα τα διαμερίσματα θα προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ θα διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με βλάστηση και σύστημα περισυλλογής ομβρίων υδάτων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης