Με μια σφραγίδα πάνω τους τα ευρώ... ¨θα γίνονται δραχμές¨

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και η επιστροφή στη δραχμή μπορεί να γίνει σε μια μόλις ημέρα! Πώς; Με μια σφραγίδα που θα θέτει η κάθε Τράπεζα επί του κάθε χαρτονομίσματος ευρώ, που θα αναγράφει ¨δραχμές¨. Π.χ. Σε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, θα τίθεται σφραγίδα ¨50 δραχμές¨. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά η ισοτιμία ευρώ-δραχμής θα είναι 1:1. Για να γίνει αυτό θα παγώσουν όλοι οι λογαριασμοί στις Τράπεζες πλην των κατοίκων εξωτερικού. Φυσικά η αναλογία 1:1 θα είναι προσωρινή αφού θα ακολουθήσει μεγάλη υποτίμηση της δραχμής που θα οδηγήσει σε χρεοκοπία ακόμα και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι μόνοι που θα σώσουν τα χρήματα τους θα είναι αυτοί που θα τα έχουν σε Τράπεζες του εξωτερικού η... σπίτι τους.

Οι Τράπεζες σε κάθε συναλλαγή θα αποσύρουν τα σφραγισμένα χαρτονομίσματα του ευρώ και θα τα αντικαθιστούν με δραχμές που θα τυπώνονται. Όταν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί θα γίνει η υποτίμηση.

Θα υπάρξουν φοβερές παρενέργειες όπως η απόκρυψη ευρώ για να μην σφραγιστούν ως δραχμές και μετά την υποτίμηση να υπολογίζονται στις νέες τιμές π.χ. 1:700! Ετσι η αγορά θα ξεμείνει εντελώς από ρευστό. Επίσης όσοι έχουν δανειστεί από ξένες Τράπεζες η εισάγουν προϊόντα θα βρεθούν καταχρεωμένοι από τους ξένους που δεν θα αναγνωρίζουν την δραχμή και θα απαιτούν εξόφληση σε ευρώ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Σχόλια

Ενα τελετουργικο θριλερ παρακολουθησαμε με κομμενη την ανασα για το ευρω. Η λεσχη Μπιλντερμπεργκ να βαλει το χερι της ή οι αμερικανοσπουδαγμενοι της βουλης. Ο κοινος παρανομαστης ολων αυτων των καραγκιοζηδων ειναι η υποτιμηση των λαων, που δεν μπορουν να καταλαβουν και καλα τα υψηλα νοηματα της οικονομιας.....εγω ο βλαξ ξερω οτι η μονη Υπερδυναμη ειναι οι λαοι!!!!!!!! Και ειναι στο χερι μας μια καλυτερη ζωη!!!!

Δείτε επίσης