Η Tesla εγκαθίσταται άμεσα στην Ελλάδα

Η εταιρεία του Elon Musk ανακοίνωσε σήμερα, 31 Ιουλίου, πως ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio για την Ελλάδα. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση "Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων".  

Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 46.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης. 

Η Tesla θα δημιουργήσει επίσης ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους.

Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης