Η πολωνική Pepco στην Ελλάδα με 12 καταστήματα

Νέα δεδομένα στον χώρο του λιανεμπορίου αναμένεται να προκαλέσει η έλευση στην Ελλάδα της πολωνικής εκπτωτικής αλυσίδας Pepco ειδών ένδυσης (γυνακείας, ανδρικής και παιδικής) και διακόσμησης σπιτιού, καθώς εκτιμάται ότι θα ανταγωνισθεί κυρίως αλυσίδες που πωλούν προϊόντα ένδυσης και οικιακού εξοπλισμού σε χαμηλές τιμές, όπως η Jumbo.

Ερώτηµα, πάντως, παραµένει εάν ο πολωνικός όμιλος όπου ανήκει η Pepco σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί και στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων μέσω της ανάπτυξης εκπτωτικής αλυσίδας, όπως ήδη κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Πολωνία και στην Ισπανία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, πρόκειται να ανοίξει 12 καταστήματα στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα πρώτα τέσσερα το φθινόπωρο του 2022 κατά πάσα πιθανότητα στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα εκ των καταστημάτων θα λειτουργήσει εντός εμπορικού κέντρου, ενώ τρία ακόμη καταστήματα σε άλλα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Σε επόμενη φάση η εταιρεία θα επεκταθεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης