Εβδομάδα πληρωμών για τους συνταξιούχους

Την πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιανουαρίου και την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, αναπήρους και ανασφάλιστους υπερήλικες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ. Οι συνταξιούχοι λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων θα πάνε νωρίτερα στο ταμείο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν σήμερα τα 250 ευρώ


Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ είναι η πλατφόρμα 
για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 250 ευρώ, που θα καταβάλει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12 έως  24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας.

Αύριο θα δοθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ σε σχεδόν 950.000 ευάλωτους συνταξιούχους. ( Τα χρήματα θα υπάρχουν στους λογαριασμούς από σήμερα το απόγευμα).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης