Τούνμπεργκ σε Τραμπ: Χαλάρωσε, Ντόναλντ

Να «χαλαρώσει» κάλεσε η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ τον Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter, απαντώντας ουσιαστικά σε παλαιότερη ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος της είχε καταλογίσει ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού.

«Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα διαχείρισης θυμού και μετά να πάει να παρακολουθήσει μια παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε!» έγραψε η 17χρονη Τούνμπεργκ στο Twitter, αναφερόμενη σε ανάρτηση με την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητούσε να σταματήσει η καταμέτρηση.

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερο από ένα εκατ. likes και έχει αναπαραχθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο κ. Τραμπ χρησιμοποίησε το Twitter, μετά την ανάδειξη της Τούνμπεργκ σε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό Time, προκειμένου να χλευάσει τη νεαρή ακτιβίστρια για τις παθιασμένες εκκλήσεις της προς τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση σε ό,τι αφορά την κλιματική αλλαγή.

«Τόσο γελοίο. Η Γκρέτα θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα διαχείρισης θυμού και μετά να πάει να παρακολουθήσει μια παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!», είχε γράψει ο Τραμπ.

Τότε η 17χρονη είχε απαντήσει ενημερώνοντας το βιογραφικό της στο Τwitter, ώστε να γράφει: «Μια έφηβη που δουλεύει το πρόβλημά της με την διαχείριση θυμού. Προς το παρόν χαλαρώνει και παρακολουθεί μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης