Συμβουλές στον Ομπάμα για τη ζωή μετά τον Λευκό Οίκο από τον Σπίλμπεργκ

Τον... Στίβεν Σπίλμπεργκ φέρεται ότι έχει επιστρατεύσει ο αμερικανός πρόεδρος, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει τι θα κάνει στα επόμενα βήματά του, μετά το τέλος της προεδρικής του θητείας. 

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο γνωστός σκηνοθέτης θα βοηθήσει τον Μπαράκ Ομπάμα να «χτίσει» μια σπουδαία κληρονομιά όταν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο. 

Σύμφωνα με τους New York Times, τον Ιούνιο ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη και τον συνεργάτη του, Τζέφρι Κάτσεμπεργκ.

Ο πρόεδρος έμεινε «γοητευμένος» από τον σκηνοθέτη, μετά από την προβολή της ταινίας Λίνκολν στον Λευκό Οίκο το 2012. 

Όσο για τον λόγο για τον οποίο ο Ομπάμα φέρεται να επιλέγει έναν «παραμυθά» και όχι κάποιον σύμβουλό του, πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα ότι ο Σπίλμπεργκ «είναι προσανατολισμένος στο να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας "αφήγησης" για τον κ. Ομπάμα» τα χρόνια μετά το τέλος της προεδρικής του θητείας.

Δεν είναι γνωστά τα σχέδια του Μπαράκ Ομπάμα μετά τον Νοέμβριο του 2016, ωστόσο θεωρείται πιθανό να θέλει να συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να χτίσει τη βιβλιοθήκη του στο Σικάγο, ενώ αναμένεται ότι θα επικεντρωθεί στα φιλανθρωπικά τους πρότζεκτ.

Όσο για τα άμεσα σχέδιά του μετά το τέλος της θητείας του; Αυτά τα αποκάλυψε πέρυσι, λέγοντας ότι σχεδιάζει παρατεταμένες διακοπές.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης