Στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα και αναμνηστικά του Μάικλ Κέιν

Ο Μάικλ Κέιν θα πωλήσει σε δημοπρασία συλλογή αντικείμενων από την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

Ο Άγγλος ηθοποιός θα διαθέσει αφίσες ταινιών και σκηνικά, καθώς και προσωπικά είδη, ρούχα και αξεσουάρ στον Οίκο Bonhams του Λονδίνου,  στη δημοπρασία που διοργανώνεται τον Μάρτιο.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ τόσα πολλά, πολύτιμα κομμάτια της ζωής και της καριέρας μου, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω» ανέφερε ο Μάικλ Κέιν σε δήλωσή του.


 
 

«Ελπίζω ότι αυτά τα αναμνηστικά θα δώσουν στους νέους τους ιδιοκτήτες τόση χαρά όσο έδωσαν σε μένα», πρόσθεσε.

Στη συλλογή αντικειμένων περιλαμβάνονται ρολόι χειρός Rolex -η αξία του οποίου εκτιμάται στις 12.000 αγγλικές λίρες και δύο ζευγάρια γυαλιά που πωλούνται μαζί.


 
 

Στη δημοπρασία θα πωληθούν, επίσης, μια καρέκλα σκηνοθέτη από την ταινία «Get Carter» του 1971, μια αφίσα από την ρομαντική κωμωδία «Alfie» του 1966 και αφίσα για το φιλμ «Zulu» του 1964.

Το πιο ακριβό αντικείμενο στη συλλογή του ηθοποιού είναι ο πίνακας «Les Amoureux Dans L'Arbre» του Μαρκ Σαγκάλ, ο οποίος αναμένεται να πωληθεί με αντίτιμο έως και 50.000 αγγλικές λίρες.


 
 

«Ο Σερ Μάικλ Κέιν είναι θρύλος του κινηματογράφου διεθνώς και ένας εθνικός θησαυρός εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο» δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων κατοικιών και εμβληματικών συλλογών της Bonhams, Τσάρλι Τόμας.

Η δημοπρασία «Sir Michael Caine: The Personal Collection» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Bonhams του Λονδίνου στις 2 Μαρτίου.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης