Πώς η Coca Cola έχασε 4 δισ δολάρια από μια κίνηση του Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Ουγγαρία μετακίνησε μακριά, του δυο μπουκάλια της Coca Cola, βγάζοντας ένα μπουκάλι με νερό και λέγοντας στις κάμερες: «Νερό!»

Η χειρονομία του Ρονάλντο είχε πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην Coca-Cola. Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει πως η τιμή της μετοχής της εταιρείας μετά την απόφαση του Πορτογάλου να μετακινήσει τα μπουκάλια στην άλλη μεριά την οδήγησε σε απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Marca ισχυρίζεται πως η Coca-Cola πήγε από τα 242 δισ. αξία κεφαλαιοποίησης στα 238 δισ. δολάρια – μια «βίαιη» πτώση 1,6% για την αξία της εταιρείας στην αγορά μετοχών. Δηλαδή, απώλειες 4 δισ. δολαρίων από μία και μόνο χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την αντιπάθεια του για τα ζαχαρούχα αναψυκτικά. 

Ο 36χρονος, που είναι ξακουστός για το γεγονός ότι συμπεριφέρεται στο σώμα του με απόλυτο σεβασμό και συνεπακόλουθα είναι σε αξιοσημείωτη φυσική κατάσταση για την ηλικία του, δεν θέλει ο μεγαλύτερος γιος Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ να καταναλώνει τέτοια προϊόντα. 

«Είμαι αυστηρός μαζί του μερικές φορές επειδή πίνει Coca-Cola και Fanta και τσαντίζομαι μαζί του», παραδέχθηκε ο Ρονάλντο. «Τσακώνομαι μαζί του όταν τρώει τσιπς και τηγανιτές πατάτες και τα πάντα, ξέρει πως δεν μου αρέσει».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης