Πυροβολισμοί σε Walmart της Βιρτζίνια: Έως και 10 οι νεκροί - «Διευθυντής πυροβολούσε υπαλλήλους»

Έως και 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart, στην πόλη Τσέσαπικ της αμερικανικής πολιτείας Βιρτζίνια.

Ο δράστης - πιθανώς ο διευθυντής του καταστήματος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες - είναι μεταξύ των νεκρών και οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι έδρασε μόνος.

Η πολύνεκρη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ (τοπική ώρα). Όταν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μπήκαν στο κτίριο, είδαν μπροστά τους έαν σκηνικό φρίκης, με πολλούς νεκρούς και τραυματίες αιμόφυρτους στο έδαφος.

Υπάλληλος του καταστήματος ανέβασε βίντεο online στο οποίο  λέει πως ο δράστης είναι ο διευθυντής του, ο οποίος μπήκε ξαφνικά στο δωμάτιο του προσωπικού και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. «Δυστυχώς χάσαμε πολλούς συναδέλφους», λέει εμφανώς ταραγμένος ο υπάλληλος.

Μια γυναίκα ονόματι Τζότα Τζέφρι είπε στο CNN ότι η μητέρα της ήταν μέσα στο κτίριο όταν συνέβη η επίθεση και μπόρεσε να κρυφτεί και να της στείλει γραπτό μήνυμα. Η κυρία Τζέφρι είπε ότι η μητέρα της ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης