Πρόσφεραν 3 δισ. δολάρια μετρητά σε 23χρονο και είπε... όχι

Τελικά οι σπασίκλες όντως θα καταλάβουν την Γή... Πόσο κάνει μια απλή ιδέα στο Διαδίκτυο; Μπορεί και τρια δισ. δολάρια με-τρη-τά! Και λες... δεν τα παίρνω; Ναι αν είσαι ο 23χρονος Ιβάν Σπίγκελ.

Η μόλις δυο χρόνων εταιρεία του, Snapchat, (αμερικανική εταιρεία ανταλλαγής μηνυμάτων με φωτογραφίες), δέχθηκε πρόταση από το Facebook να την εξαγοράσει έναντι του αστρονομικού ποσού των 3 δισ. δολαρίων αλλά ο 23χρονος Ιβαν Σπίγκελ, απάντησε «όχι».

Τι ακριβώς είναι όμως το Snapchat και γιατί αποτελεί τη νέα μόδα μεταξύ των εφήβων; Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μεταξύ τους φωτογραφίες (snaps) οι οποίες αυτοκαταστρέφονται εντός ενός ως δέκα δευτερολέπτων από τη στιγμή παραλαβής του μηνύματος.

Παρά τα κενά στην ασφάλεια (όπως ότι με ένα απλό screenshot η φωτογραφία μπορεί να μείνει για πάντα στο τηλέφωνο που δέχθηκε το μήνυμα), η ιδέα αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στους  νέους 18-29 ετών και στους εφήβους, κάποιοι από τους οποίους παράλληλα δείχνουν να βαριούνται το Facebook.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης