Πορτογαλία: Η «εκδίκηση» του ταύρου σε φεστιβάλ – Νοκ άουτ με μια κλωτσιά

Την «εκδίκησή» του πήρε ένα ταύρος σε φεστιβάλ της Πορτογαλίας, καθώς τραυμάτισε σοβαρά έναν από τους άντρες της ομάδας, που τον χρησιμοποίησαν για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Ο 500 κιλών ταύρος, με μια δυνατή κλωτσιά, κατάφερε να τον εκσφενδονίσει στην κυριολεξία, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται ότι το περιστατικό συνέβη σε δευτερόλεπτα, ενώ πολλοί στην ομάδα, χρειάστηκαν ώρα για να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Παραδόξως, ο 30χρονος που χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λισαβόνας, με την κατάστασή του να θεωρείται σοβαρή.

Σημειώνεται ότι στην γειτονική Ισπανία αρκετοί άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ήδη φέτος σε φεστιβάλ με ταύρους, ενώ 3 από τα θύματα πέθαναν μέσα σε μόλις 24 ώρες τον Ιούλιο.

Στις 20 Ιουλίου, ένας 56χρονος άνδρας πέθανε στο νοσοκομείο αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική με τραύματα στο κεφάλι, ενώ μια μέρα νωρίτερα, ένας 50χρονος πέθανε σε άλλο νοσοκομείο της Βαλένθια από τραύματα που υπέστη από ταύρο σε φεστιβάλ.

Είχε διαγνωστεί με επτά σπασμένα πλευρά, ενώ ένα από τα χτυπήματα που υπέστη, διείσδυσε σε έναν από τους πνεύμονές του, προκαλώντας τον θάνατό του.

Περίπου την ίδια περίοδο επιβεβαιώθηκε ότι ένας Γάλλος ηλικίας 64 ετών έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο εννέα ημέρες μετά από φεστιβάλ, τραυματισμένος επίσης από ταύρο. 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης