Ο Τραμπ των 360.000 νεκρών διαδηλώνει για τη... "νοθεία"

Η χυδαιόρτητα Τραμπ συνεχίζεται. Ο ηττημένος πρόεδρος των ΗΠΑ παρασύρει πολίτες να διαδηλώνουν ακόμη και να παίζουν ξύλο με αστυνομικούς, γιατί δήθεν "εκλάπη η εκλογική νίκη με το μη μέτρημα ψήφων"

Χιλιάδες υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν φτάνουν στο κέντρο της Ουάσιγκτον, για να διαδηλώσουν, τη στιγμή που το Κογκρέσο αναμένεται να επικυρώσει την νίκη Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

Αψηφώντας τις υγειονομικές συστάσεις, άνδρες και γυναίκες, που κατέφθασαν στην αμερικανική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της χώρας, στοιβάζονταν, χωρίς να φορούν μάσκα, στο μετρό.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, που συνεχίζει να μην αποδέχεται τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, ενθαρρύνει εδώ και ημέρες τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στην αμερικανική πρωτεύουσα για αυτήν την ημέρα που θα είναι «τρελή», όπως προειδοποίησε.

Την ίδια ώρα ο επικίνδυνος αυτος άνθρωπος περιφρονεί έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό: Οι νεκροί από την πανδημία στις ΗΠΑ ξεπερνούν τις 360.000. Δικό του επίτευγμα και αυτο.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης