Ο Τραμπ ξέρει ότι έχει χάσει και το... γλεντάει διαλύοντας το σύστημα

Ελέω Τραμπ, οι ΗΠΑ βυθίζονται όλο και περισσότερο στη χειρότερη εγχώρια κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Τραμπ έχει εξαφανιστεί μέσα στον Λευκό Οίκο, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις μπροστά σε κάμερα από τότε που ισχυρίστηκε χωρίς στοιχεία μια εβδομάδα πριν ότι ο Μπάιντεν έκλεψε στις εκλογές σε βάρος του.

Σύμφωνα με το CNN, Ο Τραμπ περνάει τις μέρες του παρακολουθώντας τις ειδήσεις και αναρτώντας παραπλανητικές πληροφορίες περί εκλογικής απάτης στο Twitter.

Πρωτοφανές είναι επίσης το γεγονός ότι μια στοίβα από μηνύματα ξένων ηγετών προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Τζο Μπάιντεν βρίσκονται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ αλλά ο Τραμπ έχει δώσει εντολή να μην δίδονται στο νέο Πρόεδρο, σύμφωνα με αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τους οποίους επικαλείται το CNN.

Πάντως το στενό του επιτελείο λέει ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος είναι στην αλήθεια πολύ πιο ήρεμος από ό, τι δείχνουν τα tweets του. Εχει αρχίσει πλέον να κατανοεί καλύτερα τη δυσχερή θέση του αλλά πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίζει να μάχεται, ως μια επίδειξη προς τους 70 εκατομμύρια ψηφοφόρους του ότι δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη.

Παρότι ο Τραμπ βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο δύο φορές την τελευταία εβδομάδα, ελάχιστα ασχολήθηκε με κυβερνητικές ενασχολήσεις, αναφέρει το AP, συμπληρώνοντας τις σχετικές πληροφορίες του CNN. Αντιθέτως «δουλεύει» πολύ το τηλέφωνο.

Τέλος, κοντινά του στελέχη πιστεύουν ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με ό,τι θα ααχολείται στο μέλλον.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης