Ο Πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τον Γουίλιαμ για σωματική επίθεση

Πρόσφατα, είδαμε στο Netflix το «Harry & Meghan», το ντοκιμαντέρ δηλαδή στο οποίο ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανοίγουν τα χαρτιά τους για την ως τώρα παράλληλη πορεία τους, από το πρώτο φλερτ μέχρι τον γάμο τους, τη βασιλική ζωή αλλά και την εθελούσια απομάκρυνσή τους από το Παλάτι και τη νέα τους ζωή. 

Σε αυτή την εξιστόρηση δεν λείπουν φυσικά τα πυρά κατά του τοξικού Τύπου αλλά και της ίδια της βασιλικής οικογένειας, την οποία συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο ο Χάρι, όπως φαίνεται και από ένα πρώτο απόσπασμα από την επερχόμενη αυτοβιογραφία του που εξασφάλισε ο Guardian. 

Στο «Spare», λοιπόν, όπως θα λέγεται η αυτοβιογραφία του Δούκα του Σάσεξ που θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες στα ράφια των βιβλιοπωλείων, ο Χάρι κατηγορεί τον αδερφό του Γουίλιαμ για σωματική επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, στην προδημοσίευση ο Πρίγκιπας Χάρι αφηγείται μία αντιπαράθεση που είχαν τα δύο αδέρφια στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019. Σύμφωνα με τα γραφόμενά του, ο Γουίλιαμ χαρακτήρισε τη Μέγκαν Μαρκλ «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή», παπαγαλίζοντας, όπως λέει ο Χάρι, όλα όσα αναπαράγει ο Τύπος για τη σύζυγό του. 

Μάλιστα, ο διαπληκτισμός αυτός κλιμακώθηκε μέχρι το σημείο που ο Γουίλιαμ «με άρπαξε από τον γιακά, έσπασε την αλυσίδα που φορούσα και με έριξε στο πάτωμα», όπως διαβάζουμε από τον Πρίγκιπα Χάρι. Στη συνέχεια ο Γουίλιαμ τον προκάλεσε να ανταποδώσει τη σωματική βία, αλλά ο Χάρι δεν ενέδωσε, ενώ όπως υποστηρίζει ο Χάρι, η επίθεση του Γουίλιαμ δημιούργησε ορατά τραύματα στην πλάτη του. 

Το παραπάνω περιστατικό από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι το μοναδικό στο βιβλίο του Χάρι που θα κηρύξει «ανοιχτό πόλεμο» με τη βασιλική οικογένεια. 

Όσο για τον τίτλο της αυτοβιογραφίας του Χάρι «Spare», προέρχεται από μια παλιά βασιλική και αριστοκρατική παροιμία σύμφωνα με την οποία ο πρωτότοκος γιος είναι ο κληρονόμος που τα παίρνει όλα, ενώ ο δεύτερος γιος είναι απλά «ρεζέρβα». 

Με πληροφορίες από τον Guardian.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης