Οι... "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" έχουν γίνει θεατές

Ο Μπους εγκλημάτισε εισβάλλοντας στο Ιράκ ώστε να διώξει τον Σαντάμ Χουσείν και να επιβάλλει "δημοκρατία" σε έναν λαό με διαφορετική κουλτούρα επί χίλια και πλέον χρόνια. Η πολιτική του συνεχίστηκε στη Λιβύη και στη Συρία. Και οι τρεις χώρες διαλύθηκαν αν και ήσαν οικονομικά εύρρωστες. Μέσα από την διάλυσή τους, αλητήριοι πήραν τα όπλα και δημιούργησαν αυτή την συμμορία που έχει κάνει άνω κάτω την Δύση.

Οι αλητήριοι του ISIS δεν χτυπήθηκαν ποτέ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι ΗΠΑ ενώ μπορούν να εκτελέσουν τον Τζιχάντι Τζον με συστημένη βόμβα, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ βυτιοφόρα ή εγκαταστάσεις πετρελαίων των βαρβάρων που εισπράττουν 2 εκατ. ευρώ την ημέρα και χρηματοδοτούν την βία. Στην πραγματικότητα βομβαρδίζοντας "επιλεκτικά" ήθελαν να τους έχουν με περιορισμένη δράση, αντίβαρο στον Άσαντ, αλλά και σε αυτό απέτυχαν.

Το έγκλημα Μπους το κατάλαβε ο Ομπάμα αλλά έκανε το αντίθετο λάθος: ΕΦΥΓΕ. Το δόγμα Ομπάμα ήταν: Δεν στέλνω κανέναν αμερικανό στρατιώτη πουθενά, χρηματοδοτώ στις χώρες που θέλω να εφαρμόσω τα σχέδιά μου την αντιπολίτευση, την εξοπλίζω, την εκπαιδεύω. Ας... σκοτώνονται αυτοί, όχι εμείς (για τα συμφεροντά μας).

Ο Μπους με την εισβολή και ο Ομπάμα με την αποχώρηση άφησαν τον ISIS να εξαπλωθεί, να δολοφονεί, να προκαλεί τον μέσο άνθρωπο με τρομερά φονικά, οπότε έπρεπε να ανιμετωπιστεί έστω και εξ αποστάσεως. Έγιναν τρεις κινήσεις. Η μια ήταν να βομβαρδίζουν εκ του ασφαλούς ακόμα και με μη επανδρωμένα αεροπλάνα. Οι άλλες δυο όμως, είναι  αυτές που έχουν τη σημασία τους:

Η ΠΡΩΤΗ: Γκουαντάναμο. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνοντας πληροφορίες άρχισαν να συλλαμβάνουν παντού στον πλανήτη τζιχαντιστές ή συνεργάτες τους και χωρίς δίκες τους φυλάκιζαν ίσως και για παντα. Έπιαναν ένα άνθρωπο στο κέντρο της Ρώμης, τον έβαζαν σε ένα αεροπλάνο και τον έστελναν στην φυλακή, χωρίς καμία διατύπωση. 

(Οι τζιχαντιστές "απάντησαν" σε αυτό, φορώντας τις γνωστές πορτοκαλί στολές του Γκουαντάναμο σε όσους ομήρους δολοφονούν).

Η ΔΕΥΤΕΡΗ: Συστημένες εκτελέσεις. Υπήρχαν στελέχη των τζιχαντιστών που έμεναν μόνιμα στις περιοχές τους και δεν μπορούσαν να απαχθούν, τι θα γίνει με αυτούς; Όπως έγραψαν οι New York Times κάθε μήνα σε κλειστή σύσκεψη ο Ομπάμα διαλέγει ποιος θα δολοφονηθεί. Έτσι εκτέλεσαν τον τζιχάντι Τζον πριν λίγες ημέρες και μόλις προχθές τον αρχηγό του ISIS στη Λιβύη. Ξέρουν κάθε κίνησή τους και επιλέγουν την στιγμή που θα τους εξολοθρέυσουν.

Δυστυχως για τον Ομπάμα αυτή η πρακτική μετρά ήδη 502 νεκρούς από τις τελευταίες τέσσερις επιχειρήσεις του ISIS δηλαδή είναι μια πρακτική που δεν αποδίδει.  Ακόμα και ο διαλυμένος Χίτλερ, για να παραδοθεί έπρεπε να φτάσει το πεζικό στο ερειπωμένο Βερολίνο.

Το ISIS θα νικηθεί όταν φτάσουν στρατιώτες στη Ράκα. Μέχρι τότε θα μετράμε κι άλλους νεκρούς, πνιγμένα παιδιά στη Μεσόγειο, αίμα αθώων στην Ευρώπη και ανθρώπινες ζωές χωρίς μέλλον, αφού έχουν φύγει από τους τόπους τους.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης