Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε 3 ώρες και 25 λεπτά με αεροσκάφος 40 θέσεων

Ο χρόνος είναι χρήμα δεν λένε; Ισχύει και για τα αεροπορικά ταξίδια Ετοιμάζουν αεροσκάφος ονόματι Boom, που θα ταξιδεύει με τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου, θα είναι πιο γρήγορο από το Κονκόρντ και θα πραγματοποιεί την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σελιγότερο από... 3,5 ώρες.

Θα μπορεί κάποιος να πεταχτεί για ψώνια ή για δουλειές στην αμερικανική μεγαλούπολη, να απολαύσει το μεσημεριανό του στα υπέροχα εστιατόρια και να επιστρέψει στη Βρετανία, πέφτοντας για ύπνο στο κρεβάτι του. Το Boom, το νέο αεροσκάφος που παρουσιάστηκε και θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το συντομότερο δυνατό, έχει ήδη τις πρώτες παραγγελίες καθώς ο ιδιοκτήτης της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον, απέστειλε την πρόταση του για την αγορά 10 αεροσκαφών Boom, προσφέροντας 2 δισ. δολάρια.

Το αεροσκάφος έχει 40 θέσεις για επιχειρηματίες, προσφέροντας θέα από το παράθυρο για όλες, καθώς η πτήση θα διεξάγεται στα 60.000 πόδια ύψος!

Η απόσταση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο θα καλύπτεται σε 3 ώρες και 25 λεπτά. Από το Σαν Φραντσίσκο στο Τόκυο, θα διαρκεί 4 ώρες και 40 λεπτά και από το Λος Άντζελες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μόλις 6 ώρες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης