Καταβεβλημένος στο 1ο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο ο Βασιλιάς Κάρολος

Το απόγευμα της Δευτέρας (11/3/24), ο βασιλιάς Κάρολος έκανε το πρώτο του διάγγελμα, μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς έχει καρκίνο και όλοι στη Μεγάλη Βρετανία περίμεναν να δουν το διάγγελμα αυτό. Όχι τόσο για αυτά που θα πει ο Κάρολος, όσο για να βεβαιωθεί ότι ο βασιλιάς «είναι καλά».

Όμως ο βασιλιάς εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημάνος… Στο διάγγελμα που έκανε ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, ήταν με κόκκινα μάτια και ταλαιπωρημένο βλέμμα. Δυστυχώς όπως φαίνεται, ο καρκίνος έχει καταβάλλει τον Κάρολο που στα 75 χρόνια του, περνάει τη μεγαλύτερη δοκιμασία με την υγεία του.

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» είπε μεταξύ άλλων ο βασιλιάς Κάρολος, αν και οι περισσότεροι ήταν επικεντρωμένοι στον ίδιο τον βασιλιά σήμερα (11/3/24) και όχι τόσο στα λόγια του γιατί ήταν η πρώτη εμφάνισή του, μετά την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ότι ο βασιλιάς έχει καρκίνο…

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης