Ιβάνκα Τραμπ: «Δεν θα συμμετάσχω στην προεκλογική καμπάνια του πατέρα μου»

Εντύπωση προκάλεσε σε παγκόσμιο επίπεδο η πρόσφατη δήλωση της Ιβάνκα Τραμπ, σχετικά με την προσεχή συμμετοχή του μπαμπά της στις επερχόμενες εκλογές. Να αναφέρουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πια και επισήμως ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος και πάλι για την προεδρία των ΗΠΑ. Επ’ αυτού, η κόρη του δήλωσε λοιπόν πως δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική καμπάνια του.

Θυμίζουμε ότι η Ιβάνκα Τραμπ είχε προεξάρχοντα ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 και του 2020 ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ είχε πρώτο ρόλο στο προεδρικό γραφείο. Πλέον όμως τα δεδομένα όπως φαίνεται για εκείνη άλλαξαν.

Όπως είπε η κόρη του πρώην πλανητάρχη, αποφάσισε να μην συμμετάσχει και πάλι ενεργά στην προσπάθεια του πατέρα της να ανακαταλάβει τον Λευκό Οίκο το 2024. «Θα δώσω προτεραιότητα στα μικρά παιδιά μου και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε την υποψηφιότητά του για το 2024 για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων το βράδυ της Τρίτης στο θέρετρο του Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα. Ενώ ήταν παρόντα μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Μελάνια, η Ιβάνκα Τραμπ δεν βρισκόταν εκεί.

 

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης