Η Μέρκελ θα παραστεί στον αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα

Έλληνες φίλαθλοι

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα μεταβεί στο Γκντάνσκ της Πολωνίας για τον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Κι αυτό γιατί η ιταλική κυβέρνηση μετέθεσε αρκετές ώρες νωρίτερα την μίνι σύνοδο που θα διεξαχθεί μεταξύ του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, της Άνγκελα Μέρκελ και του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι στην Ρώμη, αυτή την Παρασκευή, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ο Στράιτερ, απορρίπτοντας την όποια «πολιτική διάσταση» θα μπορούσε να έχει ο επικείμενος αγώνας, σημείωσε πως το ματς μεταξύ των δυο χωρών δεν είναι παρά ένα αθλητικό γεγονός και σύμφωνα με τον ίδιο, η Άνγκελα Μέρκελ «ελπίζει σε ένα συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι».

Στο μεταξύ νίίκη της Γερμανίας με 3- 1 προέβλεψε o υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση».

Την ίδια ώρα τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν τη δήλωση του ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Τόμας Μίλερ, ο οποίος, σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πολωνία, δήλωσε ότι «δεν μας έχουν απαγορευτεί τα ανέκδοτα για την Ελλάδα"..! Σημειωτέον ότι και τα ΜΜΕ της Γερμανίας λοιδωρούν με διάφορους τρόπους κάποιους Έλληνες παίκτες και την ομάδα μας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης