ΗΠΑ: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

Eνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρών σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο, στην αμερικανική πολιτεία Τέξας, ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης.

Ενας ύποπτος συνελήφθη και η αστυνομία αναζητεί δεύτερο, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Ρόμπερτ Γκόμεζ σε δημοσιογράφους.

Το εμπορικό κέντρο Cielo Vista, όπου εκτυλίχθηκε η νέα επίθεση με τη χρήση όπλων, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο υποκατάστημα της αλυσίδας Walmart όπου, την 3η Αυγούστου 2019, ο νεαρός ρατσιστής Πάτρικ Κράσιους δολοφόνησε 23 ανθρώπους, ανάμεσά τους οκτώ υπηκόους Μεξικού και αρκετούς Αμερικανούς με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική.

«Ήταν χαοτικό. Οι άνθρωποι τράπηκαν σε φυγή. Φοβήθηκαν. Όπως είπα, ακούστηκαν πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο. Προκαλούσε πανικό», είπε ο κ. Γκόμεζ.

Η αστυνομία ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή. Βίντεο ειδήσεων έδειχνε το πάρκινγκ γεμάτο με περιπολικά και τα φώτα τους να αναβοσβήνουν.

«Οι μονάδες καθαρίζουν το εμπορικό κέντρο. Μαζεύουν μάρτυρες. Αυτή είναι μια μεγάλη σκηνή καθώς πρόκειται για εμπορικό κέντρο, οπότε θα πάρει χρόνο», είπε ο κ. Γκόμεζ, προσθέτοντας ότι δεν έχει πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης