Εκτός... στοιχημάτων η σχέση Ελλάδας και ευρώ, λόγω πολλών πονταρισμάτων

100ευρα

Tο αποτέλεσμα των εκλογών και οι δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα, ανάγκασαν εταιρία στοιχημάτων να προχωρήσει σε αναστολή των πονταρισμάτων για την τύχη της χώρας σε σχέση με το ευρώ, αφού η σεναριολογία για το θέμα αυτό έχει ενταθεί ξανά.

«Είναι ασφαλέστερο για εμάς να αναστείλουμε τον στοιχηματισμό από το να μειώνουμε τα ποσοστά», δήλωσε εκπρόσωπος της Ladbrokes. «Μειώσαμε τις αποδόσεις επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες. Εάν πάρουμε θετικές ειδήσεις θα ανοίξουμε ξανά τα στοιχήματα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ότι η κρίση στην Ελλάδα θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το ενιαίο νόμισμα, ενδεχόμενο για το οποίο η Ladbrokes προσφέρει απόδοση 33/1.

Η εταιρία στοιχηματισμού, που έχει περίπου 2.100 καταστήματα στη Βρετανία, προσφέρει απόδοση 5/6 ότι το ευρώ θα έχει πάψει να υπάρχει ως τα τέλη του 2015 και 4/1 ότι δύο ή περισσότερες χώρες θα έχουν εγκαταλείψει την ευρωζώνη ως τα τέλη της χρονιάς, προσθέτει το Ρόιτερς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης