Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί έδιωξε Χάρι και Μέγκαν από το σπίτι τους στο Λονδίνο

Η εκδίκηση του βασιλιά! Ο Κάρολος αποφάσισε να διώξει τον Χάρι και τη Μέγκαν από το Frogmore Cottage λόγω των διαρκών αιχμών του γιου του κατά της Καμίλα στα απομνημονεύματά του Spare.

Ο βασιλιάς ειδοποίησε τον γιο του και τη νύφη του την Τρίτη να εκκενώσουν την έπαυλη των πέντε υπνοδωματίων εντός του κτήματος του Ουίνδσορ. Η κίνηση του Κάρολου σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail υποστηρίχθηκε θερμά τόσο από τη σύζυγό του Καμίλα όσο και από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ. 

Η απόφαση ήταν προφανώς δύσκολη για τον βασιλιά, κυρίως επειδή δεν να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Όπως λένε βασιλικές πηγές ο Κάρολος θεωρεί ότι ο γιος του «έχει ξεπεράσει τα όρια» μετά τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στη σειρά του Netflix αλλά και στα απομνημονεύματα-βόμβα του πρίγκιπα Spare.

Πότε ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης ο Κάρολος
Ο Κάρολος φέρεται να ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης στις 11 Ιανουαρίου - την επομένη της κυκλοφορίας του Spare - αφού διάβασε έναν φάκελο με διαπιστώσεις από βοηθούς σχετικά με λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο.

Πηγές δήλωσαν στη Mirror ότι οι κατηγορίες έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση του Χάρι με τον πατέρα του και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Και πρόσθεσαν: «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Χάρι γνώριζε πολύ καλά πώς η Καμίλα θα αποτελούσε κόκκινη γραμμή για τον πατέρα του και την πέρασε με κατάφωρη αδιαφορία ούτως ή άλλως. Ο βασιλιάς αισθάνθηκε χωρίς αμφιβολία ότι πέρασε τη γραμμή και ήταν η απόλυτη πράξη ασέβειας».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης