Αυστραλία: Bλάβες στις διαδικτυακές υπηρεσίες τραπεζών και της αεροπορικής Virgin Australia

Οι κύριες τράπεζες της Αυστραλίας γνωστοποίησαν σήμερα βλάβες που επηρεάζουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο, τις εφαρμογές τους και τους ιστοτόπους τους, καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν το ταχύτερο δυνατό τα αίτιά τους.

"Κατανοούμε ότι κάποιοι από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν αυτήν την ώρα προβλήματα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες μας", ανακοίνωσε στο AFP η μεγαλύτερη αυστραλιανή τράπεζα της χώρας, η Commonwealth Bank.

"Το πρόβλημα αυτό επηρεάζει πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολλών μεγάλων τραπεζών", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald, εκτός της Commonwealth Bank και οι τράπεζες Westpac και ANZ αντιμετωπίζουν προβλήματα και προσπαθούν να βρουν τα αίτιά τους.

Παράλληλα η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Virgin Australia ανακοίνωσε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα διακοπή στο σύστημά της.

Νωρίτερα ο ιστότοπος παρακολούθησης διακοπών λειτουργίας ιστοσελίδων Downdetector ανακοίνωσε ότι νωρίς το πρωί διεκόπη η λειτουργία των ιστοτόπων των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines και Delta Air Lines.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης