Αποκάλυψη σοκ! Με 30 ευρώ "δωράκι" δεν ελέγχουν τις αποσκευές στα αεροδρόμια της Αιγύπτου - Έτσι έβαλαν βόμβα;

Να πως μπορεί να έβαλαν βόμβα στο αεροπλάνο στην Αίγυπτο: Μόλις με 30 ευρώ "δωράκι". Συγκεκριμένα οι ανησυχίες για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σεΐχ της Αιγύπτου εντάθηκαν, καθώς ένας Βρετανός τουρίστας ισχυρίζεται ότι του πρόσφεραν την «ευκαιρία να πληρώσει 30 ευρώ για να παρακάμψει τις ουρές και τους ελέγχους των αποσκευών.

Ο Ντέιλ Πάρκιν, ο οποίος φέτος επισκέφθηκε το αιγυπτιακό θέρετρο με τη σύζυγό του, δήλωσε στο Sky News ότι τους πλησίασε ένας άνδρας με στρατιωτική στολή και τους ρώτησε αν ήθελαν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές.

Ο 47χρονος από το Γιορκσάιρ, δήλωσε ότι ο Αιγύπτιος «έβγαλε από την τσέπη του ένα χαρτονόμισμα των £20 και τους είπε ότι αν δώσουν ένα τέτοιο μπορούν να αποφύγουν την ουρά».

Ο Πάρκιν ισχυρίστηκε ότι πλήρωσαν και πέρασαν από τις πύλες και τις διαδικασίες ασφαλείας, αποφεύγοντας όλες τις ουρές. Το χειρότερο: Όπως βεβαίωσε, οι αποσκευές τους «δεν πέρασαν από σαρωτή και δεν ελέγχθηκαν».

Βρετανοί ερευνητές πιστεύουν τώρα ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός μπορεί να είχε τοποθετηθεί στον χώρο των αποσκευών του αεροσκάφους, πριν από την αναχώρηση της πτήσης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης