Χανιά: Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

Αποκόλληση βράχου στα Χανιά

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στον νομό Χανίων η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Χαρακτηριστικό της έντασης των φαινόμενων είναι ότι στην έξοδο του χωριού Περβόλια και στον δρόμο προς το φαράγγι του Θερίσου έχει αποκολληθεί και κινδυνεύει να πέσει στο οδόστρωμα ένας πολύ μεγάλος βράχος, που αποτελεί απειλή για όσους περνούν από το σημείο.

Για προληπτικούς λόγους, η περιφερειακή ενότητα Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους οδηγούς να αποφεύγουν το συγκεκριμένο δρόμο και να επιλέγουν προς Θέρισο τις εναλλακτικές διαδρομές από Ζούρβα και Παναγιά. Ο δρόμος δεν είναι κλειστός, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, ωστόσο ο κίνδυνος είναι υπαρκτός.

Προς το παρόν, και όσο διαρκεί η κακοκαιρία, παρέμβαση δεν μπορεί να υπάρξει. Μέτρα θα ληφθούν μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως επεσήμανε ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων Τάσος Κουρουπάκης.

Στα ορεινά των Χανίων η κίνηση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω του παγετού κυρίως, και τα οχήματα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης