Χάος στο δικαστήριο Ναυπλίου στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του δημάρχου για τα περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στα δικαστήρια του Ναυπλίου, όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός έναντι του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, αναφορικά με την εναπόθεση σκουπιδιών έξω από το σπίτι του.

Το κλίμα από νωρίς ήταν «πολεμικό», αφού την αίθουσα και τους διαδρόμους του δικαστηρίου είχαν γεμίσει υποψήφιοι της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» του κ. Ορφανού.

Ο κ. Ορφανός, ο οποίος παρίστατο μαζί με τους συνηγόρους (τρεις τον αριθμό) στην αίθουσα, έχασε κάποια στιγμή την ψυχραιμία του, όταν ο συνήγορος του κ. Κωστούρου, Αλέξης Κούγιας έθεσε ένα ερώτημα στον μάρτυρα, με τον κ. Ορφανό να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει, χτυπώντας με το χέρι του το έδρανο το οποίο βρισκόταν μπροστά του.

Τα αίματα άναψαν, με τους παρευρισκομένους να φωνάζουν την ώρα που διεξαγόταν η διαδικασία και τον πρόεδρο να ζητά την διακοπή της διαδικασίας για λίγα λεπτά. Μάλιστα, στο σημείο παρενέβη και ο αστυνομικός ο οποίος εκτελεί την υπηρεσία του στο Δικαστικό Μέγαρο.

Μετά την διακοπή και με την αστυνομική παρουσία να έχει ενισχυθεί, ο πρόεδρος ζήτησε να μην υπάρχουν όρθιοι εντός της αίθουσας. Σε νέα ερώτηση του κ. Κούγια προς τον μάρτυρα του κ. Ορφανού, υποψήφιος της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» φώναξε έντονα από την θέση του απευθυνόμενος προς το πρόεδρο του Δικαστηρίου και προς τον ποινικολόγο.

Τότε, ο πρόεδρος ζήτησε την απομάκρυνση και των καθήμενων, με την συζήτηση να συνεχίζεται μόνο με την παρουσία των δικηγόρων και του μάρτυρα, καθώς και ισχυρής αστυνομικής δύναμης που φρουρούσε την είσοδο της αίθουσας.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη διαδικασία, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς της παράταξης του κ. Ορφανού. «Δεν έχει γίνει καμία μήνυση σε βάρος του κ. Κωστούρου μέχρι τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης