Το 1ο Athens Cocktail Festival, 20 και 21 Μαΐου στον «Φάρο» του ΚΠΙΣΝ

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο να αποχαιρετήσουμε την άνοιξη και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι από ένα φεστιβάλ με πρωταγωνιστή τα κοκτέιλ;

Νομίζουμε ότι ήταν επιτέλους καιρός η Αθήνα να αποκτήσει το δικό της φεστιβάλ κοκτέιλ, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων του κόσμου κι ευτυχώς έγινε πράξη και μάλιστα άμεσα. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να γεμίσετε τα ποτήρια σας με κοκτέιλ στο 1ο Athens Cocktail Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου στον «Φάρο» του ΚΠΙΣΝ, το οποίο, όμως, δεν τελειώνει εκεί, καθώς αυτό είναι μόνο η αρχή.

Στη συνέχεια, η δράση θα επεκταθεί και από τις 22 έως τις 28 Μαΐου με την Athens Cocktail Week στον πυρήνα των κοκτέιλ, στα μπαρ της πόλης, η μπαρ σκηνή της οποίας περιλαμβάνει μερικά από τα πιο πολυβραβευμένα μπαρ του κόσμου.

Ένας από τους στόχους, άλλωστε του Athens Cocktail Festival είναι να δώσουν έμφαση και να αναδείξουν αυτή την πτυχή της πόλης μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Τι σας περιμένει, λοιπόν, αυτό το διάστημα; Καταρχάς πολλά και ιδιαίτερα κοκτέιλ, μια ευρεία γκάμα από παλιά και νέα spirits και πολλές guest βραδιές από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Μην ανησυχείτε. Το πλάνο των εκδηλώσεων θα χαρτογραφηθεί ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα στο πρόγραμμα και τα σημεία των event.

Κι όταν η Athens Cocktail Week φτάσει στο τέλος της στις 28 Μαΐου, θα γίνει ένα μεγάλο closing party στο κέντρο της πόλης.

*Όλες οι δράσεις του Athens Cocktail Festival & Athens Cocktail Week, υποστηρίζονται από τον Δήμο Αθηναίων καθώς και από την ΑΜΚΕ Metron Ariston – Making Responsibility a Trend και λειτουργούν υπό το πρίσμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης και των πράσινων πρακτικών. Για την είσοδό σας στον χώρο ισχύουν όλα τα ισχύοντα μέτρα κατά του COVID19.

Info
Athens Cocktail Festival

20&21/5
Φάρος ΚΠΙΣΝ

22-28/5 σε όλη την Αθήνα
κόστος εισιτηρίου 10 ευρώ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης