Τι υποστήριξε ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού: «Ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε»

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 22χρονης στην Ερμού, μέρα μεσημέρι. Ο δράστης, ένας 42χρονος Ιρακινός, φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, όπως προκύπτει και από όσα υποστήριξε στις αρχές για την 22χρονη, την οποία μαχαίρωσε, ενώ δεν την γνώριζε, ούτε είχε κάποια διένεξη μαζί της.

“Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω”, φέρεται να υποστήριξε ο δράστης στις αρχές, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η 22χρονη βρίσκεται στο χειρουργείο, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος, βαριά τραύματα στον πνεύμονα και έχει ένα σπασμένο πλευρό.

Ο πατέρας της, ο οποίος αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της, μίλησε στο "newsit.gr": “Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα, ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης