Ταυτοποιήθηκε σορός με τον 33χρονο Έλληνα που είχε εξαφανιστεί στο Πλίμουθ

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη στην Αγγλία καθώς όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 33χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις αρχές Μαρτίου.

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές για την ταυτοποίηση του DNA, βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που τρεις μήνες περίπου κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου δούλευε», δήλωσε στο Mega ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη.

Μιλώντας σχετικά με το αν υπάρχει ζήτημα έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Εμείς έχουμε δύο θέματα στα οποία έχουμε επιμείνει.

Πρώτον, ήταν ότι δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θα θεωρούσαμε δολοφονία αυτό που έγινε εάν ταυτοποιείτο η σορός, πράγμα το οποίο για μας επανέρχεται.

Έχουμε προαναγγείλει ότι άσχετα με τις έρευνες των αγγλικών Αρχών, έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροτομίας – νεκροτομής και των εξετάσεων».

Ο Στάθης Άνθης εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου από την περιοχή του Πλίμουθ, στην Αγγλία.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης