Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για κατοχή ναρκωτικών (Δεν σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της κόρης του)

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης και ο πατέρας της 12χρονης για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 41χρονο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση του βιασμού της κόρης του, αλλά με υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια έρευνας και πριν τη σύλληψη της μητέρας για μαστροπεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις από το περιβάλλον του 53χρονου.

Σημειώνεται ότι μετά από το χθεσινό ένταλμα σύλληψης που εξεδόθη για την μητέρα του κοριτσιού, σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης, οι συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί του, που κατέγραψε τον τελευταίο μήνα ο κοριός της ΕΛΑΣ και η ύποπτη συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα, οδήγησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σύλληψη της μητέρας της κοριτσιού.

Ειδικότερα, η 37χρονη κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση».

Παράλληλα, αναμένονται και νέες συλλήψεις γι' αυτή τη σοκαριστική υπόθεση.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης