Σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη ο 21χρονος Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη

Με ειδική πτήση μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας και συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού, ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης πέταξε για τις ΗΠΑ, ο οποίος επέζησε από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "magnesianews.gr", ιατρικό, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ, βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας, όπου ξεκίνησε με επιτυχία η προετοιμασία του Βολιώτη φοιτητή, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, κι έτσι σήμερα το πρωί, ταξίδεψε για την Βοστώνη, προκειμένου να νοσηλευτεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και την γενναία μάχη που δίνει για μήνες τώρα, νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 21χρονος Ιάσονας – Γεράσιμος Γεωργιάδης είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας της Hellenic Train, η οποία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, μετωπική σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα την πλέον πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία, καθώς 57 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 181 τραυματίστηκαν

Ο νεαρός Βολιώτης λόγω σπουδών ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη, όταν το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εδώ και σχεδόν 9 μήνες, δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του το επιστημονικό προσωπικό της ΜΕΘ του ΓΝΛ, ενώ για μερικές ημέρες είχε μεταφερθεί σε Κέντρο της Γερμανίας, αλλά επέστρεψε τελικά ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Λάρισας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης