Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο παιδεραστής, συγκλονίζει με την αμετανόητη στάση του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Ο 47χρονος δέχθηκε επίθεση από υπάλληλο του δικαστικού μεγάρου στην έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας, ο οποίος περνώντας από δίπλα του τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον κάτω, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του για τις ασελγείς πράξεις που έχει διαπράξει ο Νίκος Σειραγάκης σε βάρος δεκάδων παιδιών στο Ρέθυμνο.

Συγκλονίζει με την αμετανόητη στάση του

Παραδέχεται τη δράση του, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για σεξιστικού περιεχομένου ενέργειες ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, της οποίας ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, άγνωστο ακόμα για πόσα χρόνια.

Επιμένει στην αρχική του στάση για τη «σπαρτιάτικου τύπου μύηση»

Ο 47χρονος εξακολουθεί να τηρεί την αρχική του στάση, θεωρώντας ότι οι πράξεις που επί χρόνια έκανε σε ανήλικα παιδιά δεν ήταν τίποτα άλλο από εφαρμογή της «φιλοσοφίας» του για να τα «μυήσει» στον πρωταθλητισμό, για να ανδρωθούν και να γίνουν επιτυχημένοι, όπως τους έλεγε, με αποτέλεσμα να τα πείθει να συμμετέχουν.

Χρησιμοποιώντας πειστική επιχειρηματολογία, κατάφερνε να τα παρασέρνει, με αποτέλεσμα σήμερα ο ίδιος να ισχυρίζεται πως ό,τι γινόταν, γινόταν με τη συναίνεση των ανήλικων παιδιών. Τα οδηγούσε σε ερημικά σημεία, όπου τα υπέβαλε σε «δοκιμασίες» και στη συνέχεια δεν δίσταζε να τα εξαναγκάσει είτε σε μεταξύ τους ασελγείς πράξεις, είτε σε πράξεις με τον ίδιο.

Συνολικά, στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις 13 παιδιών, τα οποία κλήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να μιλήσουν για τις επαφές που είχαν με τον Σειραγάκη και επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες πλήρως. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν κάποια παιδιά να προσέρχονται αυθόρμητα για να καταθέσουν, καθώς πλέον μετά την αποκάλυψη της αποτρόπαιας δράσης του Σειραγάκη, φαίνεται ότι έχουν ανοίξει τα στόματα και αρκετά παιδιά επιθυμούν να μιλήσουν.

Πηγή: 
kathimerini.gr

Δείτε επίσης