Πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς ανέμους

Πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς ανέμους

Αισθητή είναι αλλαγή του καιρού καθώς η θερμοκρασία υποχώρησε απότομα έως και 8 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις τιμές της Κυριακής, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο πνέουν με ισχύ έως 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με ισχυρούς ανέμους που στα ανατολικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 23 έως τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στη Θράκη, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη και ισχυρούς ανέμους που κατά τόπους θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 28 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ Με πληροφορίες από Έθνος

Δείτε επίσης