Προπηλάκισαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε καφέ-μπαρ στο Παγκράτι

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα, σε καφέ - μπαρ στο Παγκράτι.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μια ομάδα περίπου 30 αριστεριστών εισέβαλε στον χώρο, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από αναφορές σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, και αφού προπηλάκισε και πέταξε γιαούρτια στους παριστάμενους, προκάλεσε υλικές ζημίες στο κατάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ομάδα των νεαρών -ως επί το πλείστον- επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Φραγκίσκος Παρασύρης, Δημήτρης Λιντζέρης, Έλενα Παναρίτη,Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Παναγιώτης Ρήγας), πέταξαν μπουκαλάκια νερό, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει. Η συγκέντρωσή δεν ολοκληρώθηκε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Καθημερινή και Βήμα

Δείτε επίσης