Προβλήματα με τις ενδοσχολικές εξετάσεις στα Λύκεια - «Έπεσε» η πλατφόρμα

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στα λύκεια, καθώς οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων δεν μπορούν να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων για να κάνουν την κλήρωση των θεμάτων των ενδοσχολικών εξετάσεων.


Ο λόγος που δεν μπορούν οι εκπαιδευτικοί να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων, σύμφωνα με το alfavita.gr, είναι ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει «πέσει», με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν θέματα των εξετάσεων.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, την ημέρα των ενδοσχολικών εξετάσεων οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων αντλούν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων έως και 2 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων και έως και 3 ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα θέματα των προαγωγικών, επαναληπτικών και απολυτήριων εξετάσεων των Λυκείων γίνονται με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης