Ο πιλότος, σύντομα θα μιλήσει και για τα αίτια της δολοφονίας

Μια πραγματικά δύσκολη σχέση αποκαλύπτει το ημερολόγιο της Καρολάιν. Περιλαμβάνει καυγάδες, επιθετικότητα από την ίδια και έναν άνδρα να διαχειρίζεται με υπομονή τα ξεσπάσματα της. 

Έτσι, ο πιλότος, επιχειρεί να εμφανίσει τη συμπεριφορά της συζύγου του ως την αιτία που τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη του, ενώ παράλληλα επικαλείται το μόλις ενός έτους παιδί του για να δικαιολογήσει την απίστευτη σκηνοθεσία που ακολούθησε επί 37 ολόκληρες ημέρες, επιχειρώντας να παραπλανήσει τις αρχές, το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και την κοινή γνώμη.

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο ένας εκ των συνηγόρων του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πιλότος έχει αποδεχθεί τις πράξεις του, ενώ ο έτερος δικηγόρος του, Βασίλης Σπύρου δήλωσε: «Μου είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε», προσθέτοντας ότι ο πιλότος «λυτρώθηκε» με την ομολογία του φόνου.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος, «ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν», ενώ σημείωσε ότι τα ευρήματα των αστυνομικών, όπως η αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι «δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά».

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, η άτυχη κοπέλα είχε έναν «αγωνιώδη» θάνατο.

ΤΑ ΔΕΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης απαρίθμησε τα δέκα λάθη του πιλότου που πρόδωσαν το σχέδιο του για τη σκηνοθεσία ενός «τέλειου εγκλήματος».

Όπως εκτίμησε, μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο ομολόγησε, δείχνει ότι γρήγορα θα ομολογήσει και ποια ήταν τα κίνητρα.

Όπως ανέφερε, τα δέκα λάθη ήταν:

  • Το παράθυρο από το οποίο υποτίθεται ότι μπήκαν οι ληστές ήταν παραβιασμένο από μέσα.
  • Οι κάρτες μνήμης αφαιρέθηκαν από τους υποτιθέμενους ληστές σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη. Πώς ήξεραν οι ληστές ότι οι κάμερες έχουν κάρτες μνήμης;
  • Ο τρόπος που ήταν δεμένος έδειχνε ότι άνετα με τα χέρια του μπορούσε να καλέσει την αστυνομία.
  • Η ψυχρότητα που είχε αφού τον έλυσαν οι αστυνομικοί. Τους ρώτησε αν είναι νεκρή. 
  • Η ταινία ήταν σφιγμένη γύρω από το λαιμό, όχι όμως γύρω από το πρόσωπο. 
  • Η λεπτομερής περιγραφή για τα όπλα των υποτιθέμενων ληστών.
  • Η υποτιθέμενη λιποθυμία, για να μπορέσει να ξεφύγει από απαντήσεις που θα τον έκαναν να πέσει σε αντιφάσεις.
  • Ξέχασε ότι το ρολόι της Καρολάιν καταγράφει τους παλμούς της και την ώρα.
  • Το κινητό του κατέγραφε τις κινήσεις του.
  • Στις καταθέσεις του στην αστυνομία υπήρχαν αντιφάσεις.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης