Ο Λεχ Βαλέσα μιλάει αποκλειστικά στο «Πατρινόραμα»: Οι ιδεολογίες έχουν τελειώσει

Με μία μεγάλη διεθνή αποκλειστικότητα, κυκλοφορεί 1 Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας, το περιοδικό «Πατρινόραμα»: Ο Λεχ Βαλέσα, πρ. Πρόεδρος της Πολωνίας, κάτοχος βραβείου Νόμπελ και σύμβολο αγώνα ενός ολόκληρου λαού, μιλάει στον ειδικό συνεργάτη του περιοδικού, Καθηγητή Δημοσθένη Δαββέτα, σε μια βαρυσήμαντη συνέντευξη αλλά και δήλωση που θα συζητηθεί: «Οι ιδεολογίες έχουν τελειώσει!»

"Όποιος ενδιαφερθεί για την σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης, αλλά και για την παγκόσμια ιστορική μετάβαση από τον Σοβιετικό τύπο ανθρώπου στον σύγχρονο άνθρωπο, σ’ αυτό που είμαστε σήμερα, δεν μπορεί να μην κάνει μνεία, στον Λεχ Βαλέσα".

Ο Λεχ Βαλέσα, δίνει καίριες απαντήσεις σε μια σειρά από σύγχρονα, όσο και κρίσιμα παγκόσμια ζητήματα, όπως: μετανάστευση, προσφυγικό, παγκοσμιοποίηση, πίστη και Θρησκεία, Ευρωπαϊκή Ένωση, οικονομία, γεωστρατηγικές ισορροπίες στηνΕυρώπη, ρόλος ΗΠΑ, Γερμανίας κ.ά.

Ο πρώην Πρόεδρος, προβαίνει σε μια σειρά αποκαλύψεων και εκτιμήσεων για την εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα καιτον Πολιτισμό της. Ο Λεχ Βαλέσα, είναι μία μόνο από τις συνολικά 35 προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, που μιλούν ή γράφουν στο νέο τεύχος του περιοδικού «Πατρινόραμα».

Πηγή: 
https://www.patrinorama.com.gr/

Δείτε επίσης