Ο Διεθνής Τύπος γράφει πως η Ελλάδα καταρρέει οικονομικά

Η Wall Street Journal γράφει πως  απομένουν λίγες μόνο ημέρες πριν λήξει η προθεσμία για την Ελλάδα και προσθέτει ότι «η αβεβαιότητα για το οικονομικό μέλλον της χώρας έχει πανικοβάλει αρκετούς Έλληνες». Τονίζει δε ότι καταθέσεις δις. ευρώ αποσύρθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες φτάνοντας στα όρια το μηχανισμό ρευστότητας προς τις τράπεζες.

«Η κρίση βαθαίνει εν μέσω αδιεξόδου» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στο BBC για την Ελλάδα, που αναφέρει ότι «η Ελλάδα και οι πιστωτές της παραμένουν σε αδιέξοδο σχετικά με την κρίση χρέους παρά μια σειρά συναντήσεων σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο».

Για δράμα εντός Σαββατοκύριακο κάνει λόγο ο βρετανικός Guradian. «Ελληνική κρίση: Προβλέπεται δράμα το Σαββατοκύριακο καθώς οι συνομιλίες απέτυχαν για μια ακόμη φορά» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, η οποία σε διαρκή ενημέρωση σχολιάζει τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα.

«Ελλάδα και πιστωτές της παραμένουν διχασμένοι ενώ απομένουν λιγότερες από έξι ημέρες μέχρι τη λήξη του προγράμματος διάσωσης» προσθέτει.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης