Οι ένστολοι δικαίως κινητοποιούνται ζητώντας να μην τους κοπεί ουτε ένα ευρώ

Δεκαήμερο κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από την αυριανή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες περικοπές στις απολαβές τους εξήγγειλαν οι εκπρόσωποι αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα πραγματοποιήσουν άλλη μια διαμαρτυρία την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώ δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα επιδιώξουν την Παρασκευή να συναντήσουν και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενώ θα ζητήσουν και συνάντηση με την τρόικα.

Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις ούτε καν στο επίπεδο 1 ευρώ, υπογράμμισαν ότι αρνούνται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό «ειδικά μισθολόγια» ενώ τόνισαν ότι η λειτουργία των Σωμάτων βασίζεται κυρίως στον αλτρουισμό των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας. Σε ερώτηση για το αν προτίθενται να προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση, οι εκπρόσωποι των ενστόλων αρκέστηκαν να διαβεβαιώσουν ότι όποιες κινητοποιήσεις και αν επιλεγούν, ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr με πληροφορίες από το Έθνος

Σχόλια

Αυτό γίνεται για να κοινοποιεί στο ευρύ κοινό ότι η εταιρεία δάνειο Mr.Brandon Bino, έχει ανοίξει μια ευκαιρία για κάθε έναν που έχουν ανάγκη από κάθε οικονομική βοήθεια. Δίνουμε έξω δανείου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες κάτω από ένα σαφή και κατανοητό τρόπο και condition.contact μαζί μας μέσω e-mail: [email protected] Οι οφειλέτες πληροφορίες που απαιτούνται συμπληρώστε και επιστρέψτε. Όνομα: Ηλικία: Φύλο: Οικογενειακή κατάσταση: Διεύθυνση: Πόλη: Κράτος / επαρχία: Zip / ταχυδρομικός κώδικας: Χώρα: Τηλέφωνο: E-mail: Σκοπός κράτος του Δανείου: Ποσό δανείου: Διάρκεια Δανείου: Καθαρό μηνιαίο εισόδημα: Έχετε υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν; αν ναι πώς πήγε. ευχαριστίες Ο κ. Brandon Bino

Δείτε επίσης