Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη- Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους ένας άνδρας στην Αλεξανδρούπολη.

Η 29χρονη γυναίκα από την περιοχή Άβαντος μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία, όπως δηλώθηκε, προέκυψαν από πτώση της από σκάλες. 

Όπως προέκυψε, η 29χρονη είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, η 29χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από τη σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ καθώς εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, μετά τον τραυματισμό της η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ο σύζυγος εξαφανίστηκε, όταν πληροφορήθηκε ότι πέθανε η 29χρονη. Μια περίεργη στάση από μέρος του, όπως ισχυρίζονται πολλοί. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο σύζυγος είχε κληθεί τις ημέρες εκείνες να καταθέσει για το περιστατικό.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης