Μια σύλληψη για την επίθεση - εμπρησμό στην Real News

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης» έγραψε σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τρία γκαζάκια είχαν βρεθεί τότε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο. Τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί στην πόρτα της εισόδου, η οποία είναι θωρακισμένη και άντεξε την έκρηξη. Δίπλα της, όμως, βρίσκονται ένας αεραγωγός και το φρεάτιο του ασανσέρ, τα οποία αποτελούνται από εύφλεκτα υλικά. Μέσω αυτών φέρεται να διοχετεύτηκε η φωτιά στους ορόφους του κτιρίου.

Μια ηχολήπτρια εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον δεύτερο όροφο. Η βάρδια της ηχολήπτριας θα τελείωνε στις 5.30 το πρωί. Από την έκρηξη εγκλωβίστηκε στο κτίριο. Ο προθάλαμος έπιασε φωτιά και όταν επιχείρησε να ανοίξει τις πόρτες, έμπαιναν αναθυμιάσεις και ξεπηδούσαν φλόγες.

Η ηχολήπτρια ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που την καθοδήγησαν να πάει προς το πίσω μέρος του κτιρίου. Στο σημείο είχαν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης